Selecteer een pagina

Succesvolle eerste editie van Hoogkwartier Showkwartier

In het najaar van 2019 kon, dankzij een bijdrage van de SSMKB in het Hoogkwartier (Mariniersweg e.o.), het festival “Hoogkwartier Showkwartier 2019” plaatsvinden. Showkwartier is onderdeel van de gebiedsontwikkeling van het Hoogkwartier voor de komende jaren. 

Met meer dan 2000 unieke bezoekers in 2 dagen, 50 deelnemende programma partners, 150 verkochte proefkaarten, 6 volle guided tours, vele activiteiten en feestjes, het beste weer ooit, ongelofelijk veel blije gezichten en positieve reacties, een bruisend festivalhart en veel publiciteit en media aandacht; kunnen we wel zeggen dat het Hoogkwartier nog beter op de kaart staat. 

Showkartier heeft een geslaagde pilot editie gehad en hiermee een proof of concept met voldoende bewijs voor een 2e editie behaald.

Cofinanciering voor Parkmanagement Charloisse Poort

Vereniging Parkmanagement Charloisse Poort is één van de verenigingen waar Stichting Steunfonds Midden- en Kleinbedrijf cofinanciering aan heeft verstrekt. Wij ontvingen van hen onderstaand heugelijk nieuws:

Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen

Voor het bedrijventerrein Charloisse Poort is het 4e hercertificeringstraject succesvol doorlopen en opnieuw het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen behaald. Doordat het bedrijventerrein van camerabewaking is voorzien ontvang u 15% korting op uw verzekeringen. Het nieuwe certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen treft u bijgaand aan en kunt u overhandigen aan uw verzekeringsmaatschappij.

Mede dankzij uw stichting hebben wij het KVO-certificaat behaald. Maar wat nog belangrijker is, is de ‘PLUIM’ die wij gisteren hebben mogen ontvangen! Nogmaals heel erg dank voor uw forse bijdrage aan ons park: De Charloisse Poort.

Sascha Costa

Active Container Services

Rotterdamse Veiligheidspluim 2018

Op 8 oktober jl. is, tijdens het Rotterdams Ondernemersontbijt, de Rotterdamse Veiligheidspluim 2018 namens de het college van burgemeester en wethouders uitgereikt aan de Vereniging Parkmanagement Charloisse Poort. Het bestuur werd geprezen voor hun actieve rol op het gebied van een schoon, heel, veilig en bereikbaar bedrijventerrein. Daar zijn we best wel trots op… al zeggen we het zelf.

Nieuw: een website van de SSMKB

De Stichting Steunfonds Midden- en Kleinbedrijf (SSMKB) bestaat sinds 1985. De oudste ondernemersvereniging die aan de grondslag van de SSMKB ligt is “Handel en Nijverheid”, deze vereniging dateert al van 1898.

Nu, medio 2018 heeft de SSMKB ook een website. Doel van de SSMKB is het financieel ondersteunen, hetzij direct hetzij indirect, van middenstanders-ondernemers, ondernemersverenigingen in het midden- en kleinbedrijf in de regio Rotterdam.

De website is bedoeld om aanvragers van cofinanciering (subsidie) ten dienste te staan. Elke ondernemersvereniging, winkeliersvereniging, bedrijventerrein of andere ondernemersorganisatie uit Rotterdam en omgeving moet de SSMKB zo kunnen vinden.